Ledige pladser

I er velkomne til at kontakte mig, hvis ønsker at høre om ledig plads i Villa Tumle. I kan ringe eller sende en e-mail med jeres/barnets oplysninger og er også mere end velkomne til komme på besøg.

Husk, at i kan skrive jeres barn op allerede inden barnet er født, så i kan sikre jer en plads. Det er også muligt at komme på venteliste.

Ved indmeldes laves der en kontakt på pladsen, hvor denne underskrives af forældre og jeg, og herefter anses som en bindende kontrakt.

Åbningstider

Mandag – torsdag 6.30 – 16.15

Fredag 6.30 – 15.30

Barnet afleveres efter åbningstid og hentes inden lukketid.

Priser/betaling

Prisen for pasning i 2024 er kr. 9.950,- pr. måned. Prisen reguleres hvert år den 1.januar.

Der gives tilskud fra Næstved Kommune som i 2024 udgør kr. 6.917,- pr. måned. Ansøgning om tilskud sker via kommunes hjemmeside.

Der betales 12 måneder om året uanset ferie eller sygdom.

Betaling sker forudgående og skal være mig i hænde senest den sidste hverdag i måneden. Husk at mærke betaling med barnets navn.

Opsigelse

Begge parter har 2 måneders opsigelse til udgangen af en måned (løbende måned + 2 måneder).

Ved manglende betaling opsiges kontrakten uden varsel.

Kontrakten ophører automatisk måneden før barnet fylder 3 år.

Sygdom

Ved min eventuelle sygdom gives der besked til forældrene telefonisk eller på sms inden kl. 6.15 på dagen. Forældrene søger selv for alternativ pasning. Ved raskmeldelse giver jeg hurtigst muligt besked til forældrene.

Der modtagets ikke syge børn og smittebærende børn i pasningsordningen. Sygdom måles ikke kun udefra om barnet skulle have feber. Barnet skal være frisk nok til at indgå på normal hvis i dagligdagen, og meget andet end feber kan medvirke til, at barnet ikke er frisk nok til at komme i pasningsordningen. Ved mistanke om sygdom eller svækkelse i barnets almene tilstand, bør barnet blive hjemme. 

Hvis barnet er syg, eller hvis der er mistanke om sygdom i løbet af dagen kontaktes forældrene med henblik på, at de snarest skal hente barnet hjem. Ved feber, opkast eller diarré skal barnet være helt frisk og feberfri i ét døgn før det kommer tilbage i pasningsordningen.

Ved barnets første sygedag gives der besked til pasningsordningen så tidligt som muligt på dagen pr. telefonisk eller på sms. Dette er hensyn til dagens planlægning.

Vikar

Der er tilknyttet 2 vikarer til pasningsordningen, som er godkendte af kommunen. Disse bruges ved tilfælde af tandlæge eller lægebesøg. Mine vikarer bruges ikke i tilfælde af min sygdom.

Ferie/fri

Der udleveres en ferieplan ved opstart, gældende for det indeværende år.

Forældrene sørger selv for alternativ pasning ved ferie/fri/lukkedage.

På helligdage holdes der lukket. 

Ved udgangen af indeværende år planlægges og udleveres ferieplan/kalender for det kommende år.

Ved behov for fri i akutte situationer varsles dette hurtigst muligt.

Hvis barnet holder ferie/fri gives der besked om dette af hensyn til planlægningen, gerne i god tid.

Medbringes

Forældre medbringer selv barnevogn med godkendt sele, regnslag, insektnet, dyne og pude. Barnevognen må blive i pasningsordningen mandag-fredag, men skal tages hjem til weekenden. Forældrene sørger for passende påklædning afhængig af vejrforhold, skiftetøj/sko .

I skal selv medbringe bleer.

Jeg sørger for:

  • Alle måltider og drikke igennem dagen
  • Skumklude, vådservietter, bleposer
  • Hagesmække og håndklæder
  • Solcreme, zinksalve mm. (bruger barnet specielle cremer, medbringes dette)
 

Forsikring:

Forældrene skal selv tegne en ulykkesforsikring på barnet.

Godkendelse/tilsyn

Villa Tumle er godkendt som privat pasningsordning af Næstved kommune i februar 2022. Pasningsordningen er godkendt til pasning af 5 børn i aledren 0-3 år.

Næstved kommune har tilsynspligt 2 gange årligt, anmeldt som uanmeldt.