Hvem er jeg:

  • Jeg hedder Nina Hoff Hansen.
  • Frisk, smilende og positiv pige årgang 1977.
  • Uddannet social og sundhedsassistent og har arbejdet i hjemmeplejen i en del år.
  • Jeg har arbejdet som kommunal dagplejer i 2,3 år.
  • Gift med Thom, som er murer og byggeleder.
  • Har 3 store børn – Josefine (1996), Oliver (1997) og Viktor (2003). Det er kun Viktor der bor hjemme.
  • Vi har 3 små bomuldshunde af racen malteser.
  • Vores hjem er 100% røgfrit.

Kurser

Førstehjælpskursus (fornyes hver 2.år)

Læreplanskursus, 2020

Sprogkursus, 2021

 

Værdier:

Jeg synes det er unikt at få lov til at give helt små børn den bedste start på ”institutionslivet” i hjemlige omgivelser. Jeg tilbyder en tryg , harmonisk og stabil hverdag, hvor børnene kan udvikle sig i samspil med andre børn i deres aldersgruppe.

Hos mig vil i opleve en hverdag med barnet i fokus. Dagene vil blive tilrettelagt ud fra børnenes aktuelle behov med hensyntagen til aldersgruppen og børnenes ressourcer og interesser.

Hverdagen vil bære præg af rutiner, genkendelighed, rummelighed og god tid. Jeg mener, at nærvær og omsorg er grundpillen for et nysgerrigt og aktivt børneliv og at børn skal mødes med anerkendelse, respekt og forståelse og med en tydelig voksen til at guide og vise vej. Indenfor de faste rammer skabes pladsen og overskuddet til en nysgerrig og udforskende tilgang til verden. Målet er at styrke barnets selvværd og at arbejde hen imod, at barnet bliver selvhjulpent og senere børnehaveparat.

Jeg ønsker at børn og forældre skal føle sig trygge og velkomne i vores hjem. Jeg vægter en ærlig og åben dialog, hvor omdrejningspunktet altid vil være barnets trivsel.